Negocieri între primar și Veolia. Adrian Dobre: „Victorie pentru Ploiești – contract prelungit, la prețul de 237 lei + TVA!”

Negocieri între primar și Veolia. Adrian Dobre: „Victorie pentru Ploiești – contract prelungit, la prețul de 237 lei + TVA!”

Versiune tiparPDF version

Luni, 1 aprilie 2019, la ora 10.00, la sediul Primăriei municipiului Ploiești, a avut loc o întâlnire între primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și conducerea companiei Veolia Energie Prahova, cu privire la negocierea contractului de furnizare energie termică şi apă caldă pentru ploieșteni.

Demn de precizat, întâlnirea a avut loc în contextul în care primarul Adrian Dobre nu a acceptat prețul pentru gigacalorie, de 340 lei +TVA, propus de Veolia.

La finalul negocierilor, primarul Adrian Dobre a declarat: “Victorie pentru Ploiești – se prelungește contractul cu Veolia la un preț de 237 lei + TVA! Dragi ploieșteni, mi-am respectat angajamentul pe care mi l-am luat față de dumneavoastră de a negocia la sânge, un preț corect pentru tariful la apa caldă şi căldură! Astfel, am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Veolia la un preț de 237 lei + TVA, în condițiile în care, vă reamintesc, solicitarea era de 340 lei + TVA. Nu rămâne nimeni fără apă caldă sau căldură așa cum alarmist anunțau unii. Am reușit această negociere în ciuda opoziției unora. Vă asigur de faptul că nu vor crește costurile cu apa caldă şi căldura în sistemul centralizat din Ploiești.”

Totodată, edilul a ținut să precizeze: “Înțelegerea de astăzi este valabilă atât timp cât Guvernul şi majoritatea parlamentară a PSD – ALDE nu modifică reglementările privind tariful gazului pentru consumul casnic sau pentru producerea energiei termice în sistem centralizat”.

 

 

 sursa foto: Facebook