Perchezitii in Ploiesti: 8 descinderi ale politistilor in aceasta dimineata!

Perchezitii in Ploiesti: 8 descinderi ale politistilor in aceasta dimineata!

Versiune tiparPDF version

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 10 percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Opt dintre descinderi au loc în municipiul Ploiești, iar celelalte 2 în municipiul Galați.

 

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna mai a.c., persoanele bănuite ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi determinat să practice prostituția, după ce, în prealabil, ar fi stabilit relații de prietenie cu ele. Acestea din urmă își identificau clienții, fie prin intermediul unor anunțuri online, fie în mediul stradal. 11 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi audiate la sediul poliției.

 

La percheziții participă și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.