Ploiesti: Festival automobilistic Klausenburg Retro Racing, pe Bulevardul Independentei și in Parcul Vest

Ploiesti: Festival automobilistic Klausenburg Retro Racing, pe Bulevardul Independentei și in Parcul Vest

Versiune tiparPDF version

Cea de – a noua ediție a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competiție organizată de ACS Klausenburg Retro Racin,g în colaborare cu Primăria Municipiului Ploiești, se va desfășura în perioada 6 – 7 octombrie 2018.

 

 

Evenimentul se va desfășura  în perioada 6 - 7 octombrie, atât pe Bulevardul Independenței, cât și în incinta Parcului Municipal Vest, din Ploiești.

 

„Sâmbătă spectatorii pot admira aceste «bijuterii pe 4 roți» pe Bulevardul Independenței, între orele 17:00 - 20:00. De la ora 18:00 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot pe Bulevardul Independenței, ceremonie la care sunt invitați toți iubitorii sportului cu motor și nu numai. Duminică între orele 09:00 - 18:00 vor avea loc manșele cronometrate în incinta Parc Vest - Ploiești”, a precizat Primăria Ploiești.

 

«Fără să par lipsit de modestie, consider că la fiecare ediție din cele opt organizate până la momentul dinaintea startului KRR.9, am facut eforturi pentru a îmbunătății condițiile de concurs, împărțirea pe clase aferente capacității cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic atragrerea unor parteneri de renume și nu în ultimul rând atragrerea unui număr cât mai mare de fani și spectatori. Iată că eforturile noastre nu au fost în zadar și poposim și în orașul Ploiești cu o nouă etapă a festivalului Klausenburg Retro Racing”, a spus Horațiu Anghel, președintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.9 Ploiești. Foto: Facebook - ACS Klausenburg Retro Racing.