Ploiesti: Loc de joaca modernizat in Parcul Mihai Viteazul

Ploiesti: Loc de joaca modernizat in Parcul Mihai Viteazul

Versiune tiparPDF version

Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Mihai Ganea, va participa la inaugurarea locului de joacă modernizat, din cadrul Parcului “Mihai Viteazul”, eveniment care se va desfășura miercuri, 10 octombrie a.c., începând cu ora 12.

 

Noul loc de recreere, destinat copiilor ploieșteni, include 15 elemente de joacă noi, echipamente moderne destinate activităților recreative (complex de joacă cu tobogan tubular, leagăne adaptate pentru vârste diferite, balansoare simple sau pe arc, sistem de cățărare etc.), precum și un pavaj special din cauciuc antitraumă turnat, destinat siguranței celor mici.

 

Proiectul, care a implicat refacerea completă a locului de joacă din cadrul Parcului “Mihai Viteazul”, a fost demarat de municipalitatea ploieșteană în parteneriat cu firma Allianso Business Park – Ploiesti West Park, care a asigurat prin sponsorizare investiția respectivă.

 

Municipalitatea ploieșteană va continua derularea unor investiții similare, în vederea realizării la nivelul comunității locale a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure.