Ploiesti: Pianistul Csíky Boldizsár vine la Filarmonica Paul Constantinescu

Ploiesti: Pianistul Csíky Boldizsár vine la Filarmonica Paul Constantinescu

Versiune tiparPDF version

Pianistul Csíky Boldizsár vine la Filarmonica Paul Constantinescu pentru a vă oferi Concertul în Sol pentru pian și orchestră de Maurice Ravel, alături de orchestra simfonică la al cărei pupitru dirijoral se va afla maestrul Radu Postăvaru, a anunțat Filarmonica Paul Constantinescu.

 

Joi, 13 decembrie, de la ora 19.00, mai puteți audia și „España Cañi” – arr. Merle J. Isaac, Gerónimo Giménez – „La Boda de Luis Alonso” – arr. George Pollen și Sabin Păutza – „Silent Movie”, „Bossa Nova”, „Charleston”, „Tango”, „Fiesta”.

 

CsIky Boldizsár a susţinut peste 700 de recitaluri și concerte în majoritatea centrelor muzicale ale ţării și peste hotare, colaborând cu dirijori ca Erich Bergel, Ion Baciu, Emanuel Elenescu, Emil Simon, Petre Sbârcea etc. În 2006 obţine titlul de Doctor în Muzică.

 

Biletele, în valoare de 20 lei (întreg), 15 lei (pensionari) și 5 lei (elevi/studenți) pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii, de la Agenția Teatrală sau, online, de pe www.filarmonicaploiesti.ro