Prahova: Oferta cultural-educativa pentru anul școlar 2018-2019, la Muzeul Judetean de Istorie

Prahova: Oferta cultural-educativa pentru anul școlar 2018-2019, la Muzeul Judetean de Istorie

Versiune tiparPDF version

Debutul anului școlar 2018 - 2019 vine la pachet cu o nouă ofertă din partea Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

„Pentru susţinerea unor metode alternative de învăţare/cunoaştere şi educare/dezvoltare, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi secţiile sale din Ploieşti şi judeţ propun unităţilor de învăţământ o serie de teme/moduli, în vederea încheierii de parteneriate educaţionale, care se pot desfăşura atât în spaţiile muzeale, cât şi la sediile unităţilor de învăţământ.

 

Temele propuse sunt diverse, de la personalități ale istoriei, până la dezbateri care vizează monumentelew publice ale orașului Ploiești, dar și domenii precum numismatica, Istoria monedei naționale a României, Tradiţii şi obiceiuri la români, Ceasuri de personalităţi istorice etc.

Taxa pentru parteneriat educaţional-şcolar este de 3 lei/elev/modul – la sediul muzeului și de 5 lei/elev/modul – la sediul beneficiarului.

 

Solicitările se primesc oficial pe mail: office@histmuseumph.ro; relatiipublice.muzeuistorie@yahoo.com sau pe fax: 0244/522656; 0244/514437.