Sinaia: Academia AS – Gala performanței

Sinaia: Academia AS – Gala performanței

Versiune tiparPDF version

Gala Academiei Sinaia, organizată de Primăria orașului Sinaia, se va desfășura vineri, 30 martie, la ora 18, la Centrul Internațional de Conferințe Casino Sinaia. Acest eveniment este la cea de-a XIII-a ediție va reuni și în acest an elevi, sportivi și profesori sinăieni cu rezultate remarcabile în anul 2017.

 

Ca în fiecare an, tema este diferită, iar acum “Speak Up – Vorbește pentru România” este îndemnul adresat celor tineri care au puterea de a schimba viitorul. Participanții vor fi motivați de unele dintre cele mai prezente voci din social-media: Mara Mareș, Florin Bădiță și Elena Calistru.

 

În cadrul Galei vor fi premiați 129 de elevi, 30 de profesori, 69 de sportivi și 23 de antrenori de la școlile “George Enescu” si “Principesa Maria”, de la Colegiul “Mihail Cantacuzino” și de la Cluburile Sportive din Sinaia (Clubul Sportiv Carpați Sinaia, Clubul Sportiv Orăsenesc Sinaia și Clubul Sportiv Școlar Sinaia), premiile avand o valoare totală de 30.000 de lei.

 

“AS-Academia Sinaia este an de an o recunoaștere a meritelor și reușitelor celor mai buni sinăieni și mă bucur că sunt alături de cei care fac performanță. Este foarte important ca tinerii să știe că eforturile lor sunt apreciate. Chiar dacă ei, așa cum este normal, vor pleca spre centre de învățământ superior sunt convins că nu vor uita orașul în care s-au dezvoltat armonios. Le mulțumesc elevilor, profesorilor și antrenorilor pentru munca depusă și le doresc mult succes în viitor”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

 

În timpul decernării premiilor, fundația “În numele lui Alex” va acorda un premiu special în amintirea lui Alexandru Hogea, victimă a tragediei din Colectiv.